Neuveriteľná kyselina hyaluronová

Vzhľad našej pokožky je odrazom starostlivosti a pozornosti, ktorú jej venujeme. O pleť sa treba starať z estetických, ale aj zdravotných dôvodov. Venujte pozornosť svojej tvári, pretože si všetko pamätá a buďte spokojní s tým, čo vidíte v zrkadle!

Každý krok starostlivosti je prejavom lásky a úcty k sebe. Ústrednú časť rituálu samozrejme zaberajú produkty výnimočnej kvality. A presne to je cesta k ideálne dokonalej pleti.

Pleť 30+ si vyžaduje inú starostlivosť ako roky predtým. Pri prvých jemných vráskach je načase začať s bojom o zachovanie stále krásnej mladej a zdravej pleti. V tomto Vám najviac môže pomôcť kyselina hyalurónová.

Pri výbere krému na tvár by sme mali vedieť, že jednou z najdôležitejších zložiek je kyselina hyalurónová. Ešte pred desiatimi rokmi bol pojem „kyselina hyalurónová“ pre väčšinu spotrebiteľov neznámy. Dnes je neodmysliteľným pojmom a doplnkom prípravkov v boji proti starnutiu pleti. Kyselina hyalurónová sa stala populárnou vďaka svojej schopnosti viazať veľké množstvo vody, čím poskytuje pokožke dostatočnú hydratáciu, hebkosť a napnutie. Nedostatok spôsobuje dehydratáciu a rýchlejšie starnutie pokožky. Už od tridsiatky sa hladina kyseliny hyalurónovej začína znižovať a potreba tejto látky sa výrazne zvyšuje so starnutím pokožky.

Hedera Vita ponúka výnimočnú kolekciu kyseliny hyalurónovej na starostlivosť o pleť s aktívnymi látkami rôznych typov hyaluronanu v kombinácii s ďalšími anti-aging zložkami, ktoré vďaka svojej malej molekulovej hmotnosti umožňujú intenzívny prenos vlhkosti do pokožky a jeho prenikanie do hlbších vrstiev, čím sa stimuluje tvorba životne dôležitých buniek, ktoré tvoria dva najdôležitejšie proteíny v pokožke: kolagén a elastín.

Čistiace pleťové mlieko Hyaluron je koncept starostlivosti o pleť, ktorej chýba vlhkosť a potrebuje regeneráciu. Zloženie tohto mlieka obsahuje výnimočné množstvo živín, ktoré sa vstrebávajú hlboko do vrchnej krycej vrstvy pokožky. Priama „extrémna“ hydratačná a bohatá prírodná starostlivosť o pleť prináša dlhodobé výsledky: zvýšenú hydratáciu, jemnú, dobre vyživenú pleť so zdravým a žiarivým vzhľadom.

Micelárna pleťová voda Hyaluron je vhodná na odstraňovanie make-upu a čistenie tváre, je obohatená o mimoriadne užitočné aktívne látky, ktoré pomáhajú pri regenerácii pokožky, tvorbe kolagénu a elastínu. Je mimoriadne účinná a príjemná na pokožku, ľahko rozpúšťa make-up a odstraňuje nečistoty z pleti. Pleťová voda je navyše obohatená o babasový olej, bergamot, vo vode rozpustné látky a výnimočnú zlúčeninu, ktorá hydratuje, čistí, zjemňuje pokožku, stimuluje rast a posilnenie kolagénu.

Pleťové sérum Hyaluronic je špeciálna starostlivosť proti vráskam, plná účinných látok, koncentrovaná v jednej fľaštičke. Pleť ľahko využije všetky jej zložky. Jedná sa o intenzívnu kúru na vyplnenie vrások, ktorá obsahuje 100% prírodnú kyselinu hyalurónovú. Vhodná aj na profesionálne používanie.

Denný krém Hyaluron so svojimi aktívnymi zložkami preniká pod povrch pokožky a zostáva v centrálnej časti epidermis a poskytuje tak pleti stálu, hĺbkovú hydratáciu po dobu 24 hodín. Odpočinok a regeneráciu potrebuje pleť aj cez noc a práve v tom nám pomáha výživný nočný krém Hyaluron. Receptúra ​​bola vytvorená tak, aby intenzívne vyživovala pokožku a podporovala prirodzený proces regenerácie počas noci.

Návrat hore